06.11.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Schneider Electric lancerer ny UPS: Kompakt og effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kompakt design går hånd i hånd med høj virkningsgrad i den nye Easy UPS 3S-serie fra Schneider Electric.

Høj ydelse og effektivitet behøver ikke betyde store fysiske dimensioner.
Det er Easy UPS 3S fra Schneider Electric et godt bevis på. Den nye serie byder nemlig på en stærk kombination af kompakt design, nem opsætning og meget høj virkningsgrad med en imponerende powerfaktor på 1 og effektivitet på 96 procent i online drift og 99 procent i ECO-mode.

Easy UPS 3S er en 3-faset løsning, som fås i størrelser fra 10-40kVA. Enhederne kan leveres som all-in-one med indbyggede batterier eller stand-alone til eksterne batterier.

"Kombinationen af kompakt design og høj ydelse gør Easy UPS 3S til et oplagt valg i mange installationer, hvor der ikke er behov for - eller plads til - de helt store og mere avancerede UPS-anlæg", siger Frank Blix, projektleder i Schneider Electrics IT Division.

Nem og hurtig at sætte op

Easy UPS 3S er velegnet i mindre datacentre, industrien og virksomheder med forretningskritiske it-installationer, og i det hele taget alle slags installationer, hvor det er afgørende at sikre fortsat drift med en pålidelig og effektiv UPS-løsning.

Hertil kommer, at Easy UPS 3S er nem og hurtig at sætte op, fortæller Frank Blix:

"Det er plug & play. Displayet på fronten er overskueligt og brugervenligt, og den indbyggede Easy Loop Test eliminerer behovet for ekstern load-bank, når den nye UPS skal testes med belastning på", siger Frank Blix.

Easy UPS 3S fra Schneider Electric kan leveres nu.

Se hele produkserien her 

Få en hurtig introduktion til Easy UPS 3S serien i videoen her
 

Denne artikel er en del af temaet Tema: Strømforsyninger 2018

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere