14.06.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Schneider Electric og Lauritz Knudsen lancerer ip-kamera til det intelligente hjem

Schneider Electric udvider sin portefølje af smart home-produkter med et nyt IP-kamera, der kan bruges alene eller sammen med det eksisterende Wiser-system.

Schneider Electrics nye smart home-system, Wiser, udvider sortimentet, så det udover lysregulering, jalousistyring, batteritryk og sensorer også kommer til at indbefatte videoovervågning. 

Wiser Indendørs IP-kamera gør det let og enkelt at skabe mere tryghed i hjemmet. Kameraet har altid forbindelse til internettet og kan, på grund af sin valgfri placering, både stå frit eller monteres i lofter eller på vægge. Du behøver ikke have andre Wiser-produkter i forvejen, som eksempelvis en Wiser gateway. Du kan alene styre og få adgang til kameraet via Wiser app’en.

De alsidige placeringsmuligheder betyder, at du kan installere kameraet præcis, hvor du har mest brug for det. Placer eksempelvis kameraet, så det peger mod hoveddøren og få styr på, hvem der kommer og går. Eller monter det i børneværelset og hold øje med om den lille sover eller er spilvågen. 

”Engang var videoovervågning en besværlig og dyr affære, som primært henvendte sig til det professionelle marked. I dag kan alle, takket være den store udbredelse af smart home-enheder, selv montere og installere et intelligent kamera i hjemmet. Med en trådløs internetforbindelse og en smartphone er hjemmet altid kun en hurtig besked væk, og du bliver informeret, hvis der skulle komme ubudne gæster”, siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

Kameraet har indbygget bevægelsesregistrering og -sporing. Det vil sige, når der registreres bevægelse, tænder det af sig selv og sender besked og screenshot direkte til din mobiltelefon. Takket være en indbygget mikrofon og højttaler er det muligt at tale med og kommunikere med dem derhjemme.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere