06.10.2022  |  EL  |  Branchen

Schneider Electric og Signify inviterer til inspirerende el-faglige roadshows

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lige nu ser vi ind i en ny virkelighed med stigende energipriser. Det gør, at der er endnu større fokus på energibesparelser gennem energioptimering – og det stiller samtidig større krav til bæredygtighed.

Derfor vil vi gerne invitere dig til en inspirerende eftermiddag, som opdaterer dig på de seneste trends og muligheder inden for energibesparende og intelligente løsninger til både boliger og erhverv. Vi vil også præsentere dig for vores energibesparende produkter og bæredygtige løsninger, som kan være med til at hjælpe dig og dine kunder.

Du vil blandt andet komme til at høre mere om:

  • Resi 9 CX-tavlen - næste generation af boligtavler til det energi-rigtige hjem
  • WiserTM – Smart Home-løsningen til det energieffektive hjem
  • Interact Pro – optimér din kundes belysning med intelligent lysstyring
  • 3D printede armaturer fra Signify – et bæredygtigt valg

Vær med, når vi kommer forbi dig
Repræsentanter fra Schneider Electric og Signify rejser sammen rundt i hele landet og kommer også til en by nær dig. Her vil der være rig mulighed for at få indblik i, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig og din forretning med energibesparende og bæredygtige til dine kunder.

Praktisk information
Arrangementet løber fra kl. 15.00-18.00 og afrundes med en sandwich og mulighed for at møde dine kollegaer i branchen.

Se hvornår vi kommer forbi en by nær dig og tilmeld dig her! 

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider ElectricSchneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.Vores mission er at vær…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere