Jobopslag

Schneider electric søger udkørende ups-servicetekniker

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

  • kundecenter@schneider-electric.com
  • 88 30 20 00
  • Lautrupvang 1
Se profil  
Stilling: Schneider electric søger udkørende ups-servicetekniker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 06.03.2019
Søg job  

Har du en el-faglig baggrund, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af service-specialister inden for UPS-anlæg og databasecenterløsninger i vores Secure Power Division?

Ønsker du en selvstændig rolle i en professionel virksomhed med gode udviklingsmuligheder? Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling som udekørende tekniker hos Schneider Electric hurtigst muligt!

Om jobbet
Som Field Service Technician får du primært ansvar for at servicere, reparere og vedligeholde UPS-anlæg. Dit arbejdsområde er hele landet med udgangspunkt fra vores kontor i Ballerup.

Ud fra kundeønsker foretager du opstilling og idriftsættelse, indkøring og test af UPS-anlæg, servicerer anlæggene og gennemfører udvidelser og ombygninger. Herudover har vi fokus på vores markedsledende digitale løsninger, der bl.a. sikrer, at kritiske alarmer overvåges 24/7/365. 

En del af arbejdet vil være mekanisk i form af opbygning af serverrum med inventar og racks samt monitoreringsudstyr. Derudover vil du efter korrekt certificeringsniveau indgå i en vagtordning.

Organisatorisk vil du være tilknyttet vores kontor i Ballerup, men du kører direkte ud til kunden fra din bopæl.

Om dig 
Du har en uddannelse som elektriker, industrielektriker, elektroniktekniker, automatiktekniker eller tilsvarende el-teknisk baggrund, som understøtter disse opgaver inden for UPS-anlæg.  

Kommer du med erfaring fra en lignende stilling, vil det være en fordel, men det vigtigste er, at du har en el-faglig baggrund. 

Derudover forventer vi, at du:

  • Er fleksibel, da der kan forekomme arbejdsopgaver, der ligger udenfor normal arbejdstid (inkl. weekender, for at imødekomme vores kunders behov)
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Kan tale, læse og forstå engelsk
  • Har en ren straffeattest og kørekort

Som person er du serviceorienteret og har et stort drive og engagement. Du arbejder selvstændigt og kan tilrettelægge din egen arbejdsdag, men du indgår også gerne i teams.

Du har en udadvendt og imødekommende personlighed og forstår at skabe og vedligeholde kollega- og kunderelationer. Derudover trives du i rollen som betroet sparringspartner.

Vi forventer, at vores nye kollega lægger vægt på personlig og faglig udvikling, da vi prioriterer, at du løbende sikrer fokus på din karriere og fortsatte kompetenceudvikling.

Yderligere information
For den rette ansøger vil der være tale om et selvstændigt job, hvor du løbende udfordres af spændende opgaver. Der er tale om en stilling med meget fleksible arbejdsforhold i en organisation med de dygtigste kollegaer, hvor vi taler om tingene.

Du vil få vide rammer til selv at præge dit job. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden pension 10/5 og sundhedsordning, fritvalgsordning samt PC, værktøj, telefon mv. 

Hos Schneider Electric ønsker vi de bedste medarbejdere. Vi arbejder målrettet og struktureret med uddannelsesplaner fra dag et. Som servicetekniker betyder det, at du hele tiden udvider din viden om vores produkter og kunder, samtidig med at der er fokus på din personlige udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket nedenfor.

Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85.
 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere