27.03.2019  |  EL  |  Belysning

Schneider Electric tilbyder skræddersyede rack PDU'er

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu gør Schneider Electric det nemt og hurtigt at få leveret kundetilpassede APC rack PDU'er, også i mindre antal

Nye muligheder for tilpasning letter installationsarbejde i rackskabe og datacentre - og mindsker risikoen for fejl. 

Der er flere fordele ved at konfigurere rack PDU'er i datainstallationer specifikt til de konkrete behov, uanset om der er tale om et enkelt rackskab eller et stort datacenter. Men hidtil har det været forbeholdt store kunder med store ordrer at få skræddersyet de livsvigtige PDU'er (Power Distribution Units.)

Nu gør Schneider Electric det nemt og hurtigt at få leveret kundetilpassede APC rack PDU'er, også i mindre antal, fortæller Johnny Robertson, salgsansvarlig i Schneider Electrics Secure Power-division:

"Vores nye, kundetilpassede PDU'er kan bestilles i antal helt ned til 20 stk. Det gør de skræddersyede løsninger langt mere tilgængelige, så flere kunder kan få en optimal PDU-løsning, der passer til deres specifikke behov," siger han.

Og der er adskillige valgmuligheder indeholdt i Schneider Electrics nye service:

  • PDU fremstilles efter nøjagtige mål til ønsket rackhøjde
  • Ni forskellige farvemuligheder på selve PDU'en
  • Strømkabler fås i fire forskellige farver
  • 100 procent kundetilpasset kabellængde
  • Valgfrihed mellem flere forskelige typer udtag, fx C13, C19 og Schuko i samme PDU
  • Mulighed for at vælge den præcise placering af forskellige typer udtag på PDU'en

"Farvemærkning af PDU'er og kabler letter installationsarbejdet, sparer kostbar tid og mindsker risikoen for fejl. Og når hvert enkelt kabels længde passer perfekt, slipper man for kabel-rod i skabet. Det betyder også mindre risiko for fejl, og det er ikke mindst godt for gennemstrømningen af kølende luft i rackskabet," forklarer Johny Robertson.

Produktionen af de skræddersyede APC rack PDU'er er placeret i Frankrig. Det betyder, at ordrer kan leveres hurtigt til danske installatører, datacenterejere og andre slutkunder.

Bestilling sker gennem Schneider Electrics distributører, men Schneider Electrics PDU-eksperter hjælper gerne med rådgivning og konfiguration - og med at henvise til distributør. Interesserede kunder kan kontakte Schneider Electrics Secure Power-division.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere