12.02.2013

Schneider Electric udvider IHC-systemet

Et strategisk samarbejde mellem Schneider Electric og den Danske virksomhed Secuyou sikrer, at LKs IHC-system nu også kan låse vinduer og døre trådløst.

Schneider Electric, der står bag Lauritz Knudsens intelligente system LK IHC, har etableret et strategisk partnerskab med danske Secuyou. Det betyder, at IHC-systemet fremover også kan låse terrassedøre og vinduer trådløst.

Hos Schneider Electric er der store forventninger til samarbejdet.

”Secuyou -integrationen til vores IHC-system giver nogle nye features til vores intelligente system, da vi ud over at kunne tilbyde IHC-alarm til den danske villaejer, nu også kan tilbyde trådløse låse til terrassedøre og vinduer,” fortæller Product Manager Jesper Plass, der har ansvaret for LK IHC hos Schneider Electric.

Secuyou-systemet er udviklet af opfinderen Leo Laursen, som gennem firmaet Secuyou et har flere end tusind kunder i Danmark, og her i 2013 vil lancere produktet i Sverige, Norge, Holland og Belgien.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere