25.01.2021  |  EL  |  El-materiel

Schneider Electrics IHC-kurser bliver digitale

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tiden er inde til forandringer og derfor lancerer vi nu vores IHC-kurser som e-læring, og dermed erstatter de fysiske kurser.

Tiden er inde til forandringer og derfor lancerer vi nu vores IHC-kurser som e-læring.  

"LK IHC Control – Kom godt igang", er allerede nu tilgængelig på vores Uddannelsescenter viden.se.com, og erstatter det velkendte to-dages grundkursus. Senere på året bliver kurset LK IHC Control  - kom videre, også tilgængeligt digitalt. Bag e-læringen står vores egne Smart Home-eksperter med mange års erfaring.  

IHC – det velkendte Smart Home system 

IHC står for Intelligent House Concept og med IHC Control kan du tilbyde dine kunder et intelligent styringssystem i hjemmet, der kan mere end blot tænde og slukke for kaffemaskinen. IHC Control tilbyder smarte integrerede løsninger i forhold til styring af hhv. lys, varme,ventilation og alarmer. 

E-læringen LK IHC Control – Kom godt igang er en ”How-to” og består af 5 moduler, der viser hvilke produkter, der skal anvendes, og hvordan de via principdiagrammet opsættes. Du lærer helt fra bunden, hvordan du opsætter en IHC-installation og vil efterfølgende være i stand til at projektere, installere og programmere mindre installationer med LK IHC Control – samt vejlede dine kunder om fordelene ved en IHC- løsning frem for en mere traditionel el-installation. 

Det er gratis! 

Al IHC-træning på vores Uddannelsescenter er gratis - du skal blot registrere dig på viden.se.com, for at komme igang. Her kan du også finde videoer om funktionsblok-programmering samt vores to webinarer om IHC – både for de nysgerrige og for nørderne.  

Kom i gang her: https://viden.se.com/learn/course/244/lk-ihc-control-kom-godt-i-gang

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere