07.04.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Se eller gense webinar om indeklima og luftfugtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en del af den online vidensuge, Energiforum 21Live, satte Condair med webinaret ”Sundere indeklima, sundere bygninger” fokus på vigtigheden af det sunde og smittefri indeklima samt betydningen af at opretholde en korrekt luftfugtighed.

I jagten på den energioptimerede bygning har vi glemt en vigtig faktor: Det er mennesker, der skal opholde sig i bygningerne. Vores indeklima lider i de tætlukkede og mekanisk ventilerede bygninger, og det har store konsekvenser for produktivitet og helbred. Samtidig tager inventar og materialer skade af den tørre luft, der ofte opstår som resultat af manglende styring af luftfugtigheden.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning inden for indeklima og helbred, satte Henrik Nørgaard fra Condair derfor fokus på vigtigheden af at fokusere og måle på luftfugtigheden.

Oplægsholder

Henrik Nørgaard har over 14 års erfaring fra HVAC-branchen, hvor han har arbejdet med bygningsautomatik, integration og styring af bygninger i alle størrelser. Henrik har derfor bred viden om betydningen af luftfugtigheden for det sunde indeklima. 

Om webinaret

Varighed: 25 minutter

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere