03.09.2019  |  EL  |  Belysning

Se video: 34 meters høje lysmaster installeres på Frederikshavn Havn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kræver nogle særligt høje og hårdføre lysmaster at oplyse et 500.000 m2 stort areal, der ligger op ad det altid blæsende Kattegat, og det er ikke mange steder i Danmark, at man finder hele 34 meters høje lysmaster.

De specielle lysmaster er installeret på den nyetablerede udbygning af Frederikshavn Havn i et område, der kaldes for Baglandet.

Læs hele historien og se video her.

Alt i alt har det krævet 51 projektører af typen FL20 Maxi med 760 watt LED-pærer at oplyse området, der huser virksomheden MARS (Modern American Recycling Services), der ophugger skibe og boreplatforme.

Lysanlægget er monteret med en DALI-styring med dagslyssensor og en Schneider KNX-regulering, der giver brugerne adgang til at administrere løsningen via en browser.

Den kraftige vestenvind har været en udfordring, både hvad angår dimensionering af lysmasten men også i selve monteringsfasen. De i alt fem lysmaster er monteret med henholdsvis 13, 10 og 8 lamper, der vejer ikke mindre end 38,4 kg stykket..

Den og mange andre historier finder du i den nye udgave af Solar Indsigt - et gratis digitalt magasin med historier fra branchen - læs med her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi.Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning.Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om.Når dine kunder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere