11.06.2019  |  EL  |  Belysning

Secubi åbner imponerede showroom

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvisions partner Secubi er et sikringsselskab, der har specialiseret sig i sikringsløsninger med fokus på ny teknologi og samspillet mellem videoovervågning, alarm og elektriske installationer. Med understøttelse fra Hikvision Partner program har Secubi for nyligt åbnet dørene til deres nye showroom i Ringsted, med mere en 30 forskellige kameratyper, alarm –og låsesystemer og adgangskontrol – fra blandt andet Hikvision.

Hvorfor showroom?
Det nye showroom giver Secubi mulighed for at vise deres kunder, hvad produkterne kan, fremfor blot at tale om dem. Det giver samtidig kunderne en helt anden forståelse og indsigt i teknologien og produkterne, når de kan se og opleve dem live.
”Vi er ekstremt glade for vores nye showroom, og for at Hikvision har hjulpet os med at realisere dette. Vi er overbevist om at det vil skabe merværdi for vores kunder, og hjælpe dem med at forstå teknologien og dens muligheder.” siger Christian Hansen, partner i Secubi.
”Vi oplever især at tiltag som et showroom skaber merværdi når vi taler komplekse løsninger med termiske produkter og high-end produkter, såsom Hikvisions PTZ, 5 og 7 serie” afslutter han.

Hikvisions Dealer Partner Program
Secubi har valgt at reinvestere dele af deres partner bonus i Hikvisions partner program, og udnyttet de muligheder det giver for understøttelse til opbygning af showrooms – herunder hjælp til grafisk layout og produkter.

Hikvisions partner program giver både favorable priser og visuel og grafisk hjælp, med en intention om at kunne præsentere den nyeste teknologi og rivende udvikling i branchen – især hos Hikvision.
”Vi er utroligt glade for resultatet. Secubis showroom er unikt af sin slags i Danmark, og det sætter baren højt blandt branchens installatører. Endvidere giver det også mulighed for at vise samspillet mellem andre producenter, såsom Protect og Vanderbilt.

Vi håber det vil inspirere vores andre partnere til lignede tiltag, for at vise hvad vi kan med teknologien i dag.

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe vores partnere med både store og små showroom projekter” siger Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere