08.03.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Securitas opkøber Dansk Brandteknik

Der er store forventninger til at kunne skabe vækst gennem krydssalg mellem de to selskabers kundeporteføljer.

Securitas har købt Dansk Brandteknik i en handel til en værdi af 110 millioner kroner. I 2020 havde Dansk Brandteknik en omsætning på over 60 millioner kroner, og selskabet har 7.500 kunder landet over.

”Vi er en virksomhed med en bred pallette af ydelser, der alle samlet set handler om en ting, nemlig at skabe tryghed. Her passer Dansk Brandteknik perfekt ind, og opkøbet betyder, at vi bliver en endnu mere komplet leverandør af tryghed på arbejdspladser og i det offentlige rum. Det er dejligt at starte 2021 med en offensiv agenda”, siger Tom Würtz Laursen, administrerende direktør i Securitas A/S.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Marked med stort potentiale

Dansk Brandteknik beskæftiger 43 medarbejdere, og under det nye ejerskab fortsætter selskabet som et selvstændigt forretningsben, der komplementerer Securitas’ øvrige forretningsområder. 

”Securitas har gennem hele processen virkelig vist os, at de har respekt for det, som vi har opbygget, og at de samtidig ser muligheder for at videreudvikle Dansk Brandteknik. Det er i høj grad medarbejdernes fortjeneste, at vi er nået så langt i vores anstrengelser for at hjælpe kunderne til et bedre sikkerhedsniveau, og det skal de have stor ros for”, siger Ralf Dujardin, administrerende direktør i Dansk Brandteknik A/S.

Tilsammen har de to selskaber knap 10.000 kunder. Securitas har et solidt fodfæste hos større virksomheder og organisationer, mens hovedparten af Dansk Brandtekniks kunder er i SMV-segmentet. Derfor er der betydelige vækstmuligheder i nu at kunne tilbyde hinandens ydelser på tværs af kundegrupperne.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere