07.12.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Sensorer med stik er hurtigere at installere – og billigere for bygherren

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er godt gang i byggebranchen, og hos Niko oplever vi, at mange installatører er pressede på tid og har brug for løsninger og produkter, der er lette og hurtige at arbejde med. Her er Nikos sensorer med stik lige sagen.

Når du anvender stik til installationen, kan du hurtigt forbinde kabler, armaturer, tryk, sensorer og andre enheder. Hvert stik er unikt og kan derfor ikke kobles forkert sammen. Det sikrer en hurtig og fejlfri installation – og ved større projekter kan det give en betydelig tidsbesparelse på installation og efterfølgende fejlretning.

Mange muligheder

Niko tilbyder et fuldt program af DALI-sensorer monteret med kabler og WINSTA-stik, som giver utallige muligheder. Du kan for eksempel nemt installere en energibesparende, zoneopdelt DALI-dagslysstyring.

Med en fordelingsboks kan du også hurtigt tilføje flere funktioner til din DALI-installation med stik. Niko tilbyder fem forskellige fordelingsbokse, hvor tilstedeværelsessensorer, armaturer, tryk og andre funktioner kobles direkte til fordelingsboksen, så den er hurtig og nem at installere.

Vil du også gerne gøre livet som installatør lidt lettere?

Læs vores brochure: DALI-sensorer til installationer med stik

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere