Jobopslag

Servicetekniker

ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

  • info@eltronic.dk
  • +45 76 74 01 01
  • Kilde Allé 4 DK-8722 Hedensted
Se profil  
Stilling: Servicetekniker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 29.07.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 20.06.2022
Søg job  

Er du serviceminded og har en el teknisk baggrund? Så bliv en del af Eltronic - en stor, spændende og innovativ virksomhed i vækst!

Hos Eltronic A/S leverer vi hele paletten inden for automations- og produktionsløsninger bestående af både udvikling, levering og servicering.

Vi udvider vores serviceforretning og søger derfor en dygtig servicetekniker med el baggrund til vores afdeling i Hedensted.

Som servicetekniker løser du opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse hos vores industrielle kunder. Du bidrager til at sikre et højt kvalitetsniveau og er med til at give vores kunder den bedste serviceoplevelse fra start til slut.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Service og vedligehold.
  • Fejlfinding.
  • Hardwaremontage af nyt udstyr.
  • Optimering af eksisterende anlæg.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, og du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Stillingen refererer til Manager Project & Assembly i Eltronic A/S, og din daglige base vil være på vores HQ i Hedensted.

Faglige kvalifikationer
Du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Det er et krav, at du har en el teknisk baggrund. Erfaring med mindre projekter og serviceopgaver vil være en fordel.

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til virksomheden, de forskellige afdelinger samt vores systemer og processer.

Personlige kvalifikationer
Du er serviceminded, tålmodig og kvalitetsbevidst. Vigtigt er at du først afslutter en opgave, når den rigtige løsning er fundet og opgaven er fuldført. Du værdsætter den gode kunderelation og sætter kundetilfredshed som din førsteprioritet.

Du bidrager gerne til et godt teamwork og er god til at kommunikere med både kunder og kolleger.

Vi tilbyder
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive personaleforhold, mobiltelefon, PC med betalt bredbånd, sundhedsforsikring, pensionsordning og mulighed for firmabil.

En yderst spændende stilling i en innovativ virksomhed, hvor der løbende vil være mulighed for efteruddannelse og faglig dygtiggørelse.

Vi tror på, at en fælles indsats og et velfungerende tværfagligt samarbejde er kernen til en god arbejdsplads og sund forretning.

Eltronic A/S
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 22 års erfaring med produktions systemer og automation. Vi udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien.

Eltronic A/S beskæftiger mere end 130 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål & ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Allan Mikkelsen på tlf.:
+45 27 24 60 02 eller på mail: am@eltronic.dk  

Send gerne din ansøgning og CV allerede nu, hvis du ønsker at blive en del af teamet i Eltronic.

Ansættelse snarest mulig.

Tags: ELTRONIC A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere