Jobopslag

Servicetekniker til ABA-anlæg

SIF Gruppen A/S

www.sif.dk/

 • sif@sif.dk
 • 39 750 750
 • Generatorvej 12
Se profil  
Stilling: Servicetekniker til ABA-anlæg
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 25.11.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 22.10.2019
Søg job  

Er du elektriker og har erfaring med servicering af kunder, og trives du i et arbejde hvor ingen dage er ens, så er det lige dig vi søger. Du kommer til at arbejde for en af de førende installatører på markedet inden for blandt andet bygningssikring.

Du sætter en ære i at levere høj service

SIF Gruppen er certificeret leverandør af brandalarmeringsanlæg, og i takt med stigende aktiviteter, udvider vi vores servicecenter. Som vores nye servicetekniker får du en central og vigtig rolle i en spændende stilling, som er baseret på 37 timer ugentligt. Vi forventer at du sætter en ære i at levere høj service og give vores kunder en god oplevelse hver gang.


Du vil indgå i et team med erfarne, dygtige og inspirerende kolleger med relevante kompetencer, som leverer høj service til vores kunder. Vi har et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne og det betyder, at du i mindre omfang kan forvente at skulle hjælpe vores anden afdeling, der beskæftiger sig inden for ABA. Du vil sammen med de øvrige serviceteknikere i teamet være omdrejningspunktet for vores kunder og være ansvarlig for at deres bygningssikring kører optimalt og til fuld tilfredshed.    

Du får gode muligheder for at udvikle dig

I SIF Gruppen tilbyder vi alle vores medarbejdere løbende efteruddannelse og udvikling igennem vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling der er i branchen.

Du har relevant baggrund og er kvalitetsbevidst:

 • Du er elektriker eller har lignende uddannelse, gerne med erfaring inden for service på ABA-anlæg (oplæring vil finde sted)
 • Du har kendskab til det lovmæssige inden for området (ikke et krav)
 • Du er fortrolig med brugen af PC
 • Du kan fremvise ren straffeattest
 • Du er rådgivende og serviceminded
 • Du er i stand til at tage selvstændige beslutninger
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har kørekort til personbil (B)

Ansøgning:

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Klaus Weihrauch på telefon 26 322 905. Hvis du kan se dig selv som en del af SIF familien, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV snarest mulig på job@sif.dk, med emnetitlen ”Servicetekniker – att. KWE”. Vi modtager ansøgninger frem til d. 25. november, og gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

SIF Gruppen som arbejdsplads:

SIF Gruppen er en solid virksomhed i løbende udvikling, med mange års erfaring og et højt ambitionsniveau. Vi er bevidste om at, at det er vores medarbejdere, som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål. Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god atmosfære i virksomheden, og vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige sociale arrangementer for vores medarbejdere og deres familier.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere