16.10.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Ses vi på Building Green i Forum?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Genvex deltager igen i år på Building Green i Forum København, og vi håber at se dig på vores stand nr. 48, hvor vi giver vores bud på fremtidige bæredygtige løsninger inden for ventilation.

Vi tager et udvalg af vores omfattende produktprogram med:

  • ECO 400 – ekstremt energioptimeret ventilationsanlæg med et varmetab på op til 50 % lavere end tilsvarende anlæg.
  • Combi 185 - leverer både frisk luft og varmt brugsvand til hele familien. Lavt energiforbrug og højeffektiv varmepumpe.
  • ECO 190 - ideel til installation i bygninger, hvor pladsen er begrænset. Anlægget er kompakt med en indbygningshøjde på kun 24 cm og er yderst servicevenligt.
  • ECO 375 - ventilationsanlægget med fokus på energioptimering og lavt energiforbrug.


Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, så kig forbi til en snak om ventilation og hør, hvordan vi kan bringe det originale friske pust ud til DIG og dine kunder.

Deltag i konkurrencen om en trådløs kvalitetshøjtaler fra Jabra
Besøger du vores stand, kan du samtidigt være med i konkurrencen om en flot trådløs højtaler. 

Læs mere om Building Green og tilmeld dig HER.

Vi ser frem til en spændende messe med mange bud på fremtidige bæredygtige løsninger inden for byggeriet. 
 

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder. Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere. Når du vælger et originalt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere