11.05.2018  |  EL  |  Branchen

Ses vi på El & Teknik den 15-17. maj i Odense Congress Center?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour System står klar med sparring og gennemtænkte IT løsninger, der kan lette din hverdag og give dig bedre tal på bundlinjen.

På tirsdag-torsdag går det løs til den syvende El og Teknik messe, og du kan komme med gratis. Det bliver en messe med stor faglighed og omkring 165 stande.

Digitaliseringen rykker ind i byggebranchen og her er store besparelser at hente. Hvis du har overvejet at tage et skridt i denne retning, så kig forbi os. Vi står klar til at tage en snak om, hvordan vi gør din virksomhed mere effektiv, konkurrencedygtig og skarp på digital håndtering af byggestyring – Ajour System har nemlig den rette platform til digital styring i byggeriet, fra projektering til aflevering. 

Vi glæder os til at møde jer!   
Gratis tilmelding her: http://bit.ly/tilmeldElogTeknik 

Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma- og projektweb, udbudsportal, styring og tilsynkvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold.
Se vores produkter eller kontakt os for at høre mere!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere