03.04.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Ses vi på VVS messen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøg Venti i hal A på stand 1752

Når VVS messen løber af stablen i Odense d. 26. – 28. april 2017 bliver det med et rekordstort antal udstillere på mere end 200. Venti er med som udstiller og du finder os på stand A1752.

Innovative ventilationsløsninger
Venti indgik fra årsskiftet et samarbejde med Schweiziske Zehnder Group AG, der er markedsledende på det europæiske marked for bolig- og komfortventilation. På messen glæder vi os til at kunne præsentere et bredt udvalg af Zehnder’s innovative løsninger;  Decentrale lavenergi varmegenvindingsaggregater, enkeltrums varmegenvinding samt energieffektive løsninger indenfor klimalofter og strålevarmepaneler.

På messen præsenteres blandt andet Zehnder ComfoAir Q, en ny aggregatserie, der sætter helt nye standarder for energieffektivitet og brugervenlighed indenfor boligventilation.  Med varmegenvindingsgrad på op til 94 % placeres Zehnder ComfoAir Q i toppen af lavenergi boligaggregater og er med til at sikre slutbrugeren den mest økonomiske løsning.

Safeti by Venti
På messen præsenteres også Safeti by Venti brandskabe. Safeti brandskabet er en fleksibel og driftssikker løsning. Skabet er samlet og bukket at én plade samt yderligere forstærket i bagkassen for at sikre så stærk en konstruktion som mulig.  Safeti brandskabet udmærker sig ved at være det smalleste og mest fleksible brandskab på markedet, der med en unik konstruktion, muliggør at skabene uden brug af værktøj er vendbare på pladsen.

Besøg Venti på stand A1752 til en snak om energieffektive og fremtidssikrede løsninger.

Vi glæder os til at se dig!

Gratis adgangskort til VVS 17? Tilmeld dig her

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere