25.06.2021 | Navnenyt

Shurtape Technologies LLC åbner skandinavisk salgskontor i Danmark

Ole Knudsen skal øge kendskabsgraden til Shurtapes store sortiment af tape. Foto: Shurtape.

Amerikanske Shurtape har netop ansat Ole Knudsen som landechef i Skandinavien for at varetage salget af virksomhedens brands indenfor tape.

Fra sit nye kontor i Herning skal Ole Knudsen øge kendskabet til Shurtapes store sortiment af tape til professionelle håndværkere, byggemarkeder og prof-centre. Ole Knudsen kommer til at fokusere på varemærkerne Shurtape®, Kip®, FrogTape®, DUCK TAPE® and T-REX®.

De seneste syv år har Ole Knudsen arbejdet i byggebranchen som Key Account Manager for NJORDIC Company A/S i Viby ved Aarhus. Han har ligeledes været Key Account Manager hos G. Funder A/S i Kolding. Før disse ansættelser har han drevet en række restaurationer.

Ole Knudsen er 49 år, født og opvokset i Ringkøbing, men nu bosiddende Holstebro sammen med hustruen Marie-Louise og døtrene Cecilia og Caroline. I fritiden er han en ivrig golfspiller.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere