27.02.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen åbner uddannelsesakademi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den symbolske røde snor er netop blevet klippet til SIF Gruppens nye kompetence- og uddannelsesakademi.

Lærlinge, montører, teknikere og nye medarbejdere er i fokus for en ny, selvstændig uddannelsesafdeling i SIF Gruppen, der med afsæt i en professionel, digital kursusportal og et omfattende ’e-learning-katalog’ flytter efteruddannelse og ’onboarding’ helt ud i servicevognene og supplerer uddannelsen på de tekniske skoler.

- Vi er håndværkere, og vi er stolte over vores fag, men paletten bliver større, og der er behov for øget specialisering i takt med at branchen træder ind i vidensamfundet som rådgiver med tætte relationer mellem medarbejdere, leverandører og kunder.

- Samtidig oplever vi, at vores lærlinge er klar til mere, end de får på skolerne. Vi ser et generelt behov for at supplere og øge kvaliteten i elbranchens uddannelser, så de i højere grad understøtter de behov og krav, som el-branchen møder i dagligdagen.

- Det tager vi nu konsekvensen af.

Det siger SIF Gruppens administrerende direktør Lars Mejlby i en kommentar til oprettelse af SIF Akademiet, der som en ny hjørnesten i virksomhedens vækst- og udviklingsstrategi etableres i en nyoprettet afdeling med eget logo og brand samt egen økonomi og selvstændigt ansvar for ’on-boarding’ i forbindelse med rekruttering samt uddannelse af virksomhedens medarbejdere og over 80 lærlinge.

- Med oprettelse af det nye akademi sætter vi 100-års tradition for uddannelse og dygtiggørelse ind i en ny strategisk ramme, der på samme tid bakker op om vores vision for virksomhedens udvikling og sikrer, at de overordnede strategier kan efterleves i hverdagen, fortsætter Lars Mejlby og understreger, at akademiets tilbud retter sig mod hele organisationen fra yngste lærling over montører og teknikere til seniormedarbejdere og ledelse.

Ambitiøse planer

Lars Mejlby tilføjer, at det nye akademi fra starten tilbyder mere end 200 forskellige kurser, der afsluttes med et digitalt kursusbevis og spænder over hele paletten fra faglig uddannelse til personlig udvikling, og han pointerer, at de langsigtede planer er ambitiøse og også rækker ud til kunder og samarbejdspartnere med henblik på at skabe tryghed og fortrolighed i driften af fremtidens avancerede tekniske løsninger.

Læs hele nyheden på vores hjemmeside.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere