03.05.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen får Gladsaxes første Bycykelstation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en ny ladestation og tilhørende eldrevne Bycykler på hovedkontoret i Søborg, er SIF Gruppen hoppet med på den grønne bølge. Vi er stolte over at være Gladsaxes første medlem af hovedstadens velkendte Bycykelsystem, og vi håber, flere virksomheder

Initiativet, der er en naturlig forlængelse af SIF Gruppens eksisterende samarbejde med Bycyklen, er allerede til stor glæde og gavn for vores medarbejdere og borgere i nærområdet.

Bycykelsystemet, der er etableret som det fjerde ben i den kollektive transport, findes allerede i Rødovre, København og på Frederiksberg. Her er Bycyklerne placeret nær ved de fleste tog- og metrostationer samt på øvrige trafikknudepunkter, hvor de hjælper med at binde den kollektive transport sammen på tværs af eksisterende skinnenet og busruter. Da Bycyklerne er tilgængelige døgnet rundt hele året, er de både et godt alternativ til bilen og et fleksibelt supplement til bus, tog og metro.

Bedre muligheder for at cykle på arbejde

I SIF Gruppen har det været en velovervejet beslutning at blive en del af Bycykelsystemet, da vi gerne vil tilbyde vores medarbejdere optimale muligheder for at cykle hele eller dele af strækningen til og fra arbejde. Dette gælder i særdeleshed vores mere end 80 lærlinge, der dagligt bruger offentlig transport til og fra arbejde. Herudover ser vi et potentiale for at kunne bruge en sundere og grønnere transportløsning i forbindelse med kundemøder og aftaler i nærområdet. Hvis Bycyklerne på sigt vil forbedre kunders og samarbejdspartners adgang til virksomheden, kan vi desuden bidrage til et reduceret CO2-udslip.

”Det er et lille men vigtigt initiativ, som kan være med til at gøre en forskel på mange områder, så det var en nem beslutning for os at blive en del af Bycykelsystemet. Det er vores håb, at flere virksomheder i området og ikke mindst Gladsaxe kommune hopper med på denne grønne bølge. Det giver supergod mening i forhold til trængsels- og CO2-reduktion, sundhed, effektivitet, fleksibilitet osv. – specielt i disse tider, hvor byens vejnet er udfordret af Letbanebyggeri,” udtaler adm. direktør i SIF, Lars Mejlby.

Cyklerne er blevet taget godt i mod hos SIF Gruppens medarbejdere og samarbejdspartnere, og de bliver allerede brugt flittigt.

Læs hele historien på SIF Gruppens hjemmeside.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere