14.03.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen indgår samhandelsaftale med Marienlyst Strandhotel

Indhold fra partner Hvad er dette?

SIF Gruppe er stolte og beærede over netop at have underskrevet en samhandelsaftale med Marienlyst Strandhotel om levering af el-service, sikring og data.

Det ikoniske strandhotel i Helsingør har mere end 150 år på bagen og har en mindst ligeså spændende og unik historie som SIF Gruppen. Opstarten af arbejdet er forløbet positivt og SIF Gruppen ser nu frem til at fortsætte det gode samarbejde og være med til at udvikle hotellet inden for el-tekniske opgaver. Arbejdet skal udføres af et fasttilknyttet team af montører med krav om hurtig responstid, da det er et hotel i drift døgnet rundt.

Salgs- og kundechef Christian Bondegaard udtaler: ”Som en del af vores strategi om at udføre flere serviceopgaver i hotelbranchen, er vi rigtig glade for og stolte af at have indgået denne aftale. Arbejderne er allerede i gang og der er lagt op til et meget spændende samarbejde.”

Serviceleder Morten Riis, er udvalgt som drifts- og kundeansvarlig, og er således ansvarlig for MarienLyst Standhotels tilfredshed med SIF Gruppen som leverandør og samarbejdspartner.

Læs flere nyheder på vores hjemmeside.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere