19.01.2018  |  EL  |  Energi

SIF Gruppen overtager aktiviteterne i JT3 Energi A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

SIF Gruppen har netop overtaget aktiviteterne i JT3 Energi A/S, med overtagelse pr. 18. januar 2018.

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at SIF Gruppen overtager el-aktiviteterne i JT3 Energi A/S. Vi byder i samme forbindelse, også velkommen til 11 nye og kompetente medarbejdere, som nu bliver en del af SIF familien.

JT3 Energi har mange spændende erhvervskunder, og vi håber at kunne forsætte det gode samarbejde og udvikle det, med de øvrige kompetencer vi i SIF Gruppen kan byde ind med. Med denne virksomhedsoverdragelse får vi udvidet aktiviteterne i SIF Gruppen, indenfor El-service, og Automatisk brandalarmering, herunder servicekontrakter. Ligeledes overtager SIF Gruppen service på byggestrøm på en række byggepladser.

JT3 Energi har eksisteret siden 2015 og er et søsterselskab til JT3 Klima, som er eksperter i ventilation, køling og luftbehandling.

Vi ser spændende muligheder i et fremadrettet samarbejde mellem SIF Gruppen og JT3 Klima, og glæder os til at videreudvikle dette.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere