04.02.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Boligforeningen AAB

Indhold fra partner Hvad er dette?

I SIF Gruppen kan vi med stolthed offentliggøre, at vi har vundet en rammeaftale med Boligforeningen AAB’s, afdeling 55 vedr. levering af el-arbejder.

Rammeaftalen løber 3 år og omfatter primært drifts- og vedligeholdelsesopgaver samt mindre projektopgaver. I SIF Gruppen har vi glædet os til at komme i gang med arbejdet, og opstarten er forløbet yderst positivt med god dialog og forventningsafstemning.

Spændende udbudsproces med vægt på kvalitet og sociale tiltag

Det har været en spændende udbudsproces, hvor vi bl.a. har skullet vise vores faglige indsigt og forståelse for opgavernes udførelse og kvalitet. Herunder vores miljømæssige forhold, dokumentation og egenkontrol. Vi har ligeledes skullet redegøre for SIF Gruppens samfundsansvar samt hvilke sociale tiltag vi bidrager med for bl.a. at sikre lærepladser, praktikpladser samt lommepengejob.

Læs hele nyheden på SIF Gruppens hjemmeside.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere