13.08.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen vinder rammeaftale med Københavns Universitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rammeaftalen omfatter udførelse af elektrikerarbejde på bygninger beliggende inden for Københavns Universitets (KU) campusområde Panum, Mærsk bygningen og Bredgade.

Det var med stor glæde da SIF Gruppen for nyligt vandt en rammeaftale med KU, og samtidig blev sekundærleverandør på to øvrige delaftaler. Arbejdet indebærer elektrikerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse, renovering, ombygning samt nybyggeri i begrænset omfang. Rammeaftalerne løber 2 år med mulighed for forlængelse 2 x 12 mdr.

Vi ser frem til et godt og tæt samarbejde

Det har været en spændende udbudsproces, hvor der er blevet lagt vægt på vores erfaring med elinstallationer i universitetsbygninger, laboratorier og dyrestalde samt energibetragtninger, bæredygtighed og erfaring med arbejde udført i fredede/bevaringsværdige bygninger. Det blev ligeledes vægtet højt at vores medarbejdere har de rette kompetencer samt erfaring til at udføre opgaverne.

I SIF Gruppen er vi stolte af at have vundet rammeaftalen med KU, og ser frem til et godt og tæt samarbejde.

Læs flere nyheder på vores hjemmeside: www.sif.dk

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere