09.04.2019  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppens firmatøj får nyt liv i Kenya

Indhold fra partner Hvad er dette?

I forlængelse af SIF Gruppens samarbejde med NGUVU i 2017, er det med stor glæde at virksomhedens firmatøj nu kan leve videre hos udsatte kvinder og deres børn i Kenya.

SIF Gruppen havde for nyligt en stor bunke firmatøj, som af designmæssige årsager ikke længere kunne anvendes af virksomhedens medarbejdere. I stedet for at sende det til destruktion, blev tøjet doneret til NGUVU, som SIF Gruppen tidligere har samarbejdet med, da de i 2017 gav alle medarbejdere en samfundsansvarlig julegave.

NGUVU er en organisation som støtter og hjælper udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Rune Sandholt, som står bag NGUVU, var i forrige uge forbi SIF Gruppens hovedkontor i Søborg, for at afhente tøjet og tage det med til Kenya. SIF Gruppen er rigtig glade for at have været med til at gøre en forskel og at virksomhedens tøj nu har fået nyt og meningsfuldt liv i Kenya i stedet for at gå til spilde. Som det kan ses på billedet herover, blev det taget rigtig godt i mod.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om NGUVU, kan du læse mere på www.NGUVU.dk.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere