30.11.2022  |  EL  |  Energi

Sikker og hurtig elbilsladning med Hagers nye ladeboks witty start. Uden abonnementsløsning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplev Hagers nye witty start ladeboks; den findes til et- og tofamilieshuse og du lade alle elbiler, både effektivt og hurtigt.

Oplev Hagers nye witty start ladeboks; den findes til et- og tofamilieshuse og du lade alle elbiler, både effektivt og hurtigt.

Den kompakte ladeboks har et gennemtænkt design og er nem at samle. Derudover er den sikret mod utilsigtede opladninger og har en justerbar ladeeffekt fra 2,3 til 22 kW. Det betyder, at ladehastigheden kan justeres, så den er tilpasset husets hovedsikringen.

Læs mere om Hagers nye witty start ladeboks

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere