13.12.2017  |  EL  |  Belysning

Sikkerhed med "intelligent" lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Night Watcher er navnet på den seneste produktserie af LED projektører, som følger bevægelser. Enheden har et farvekamera i HD opløsning og er online med både lyd og billede. Night Watcher er en indbrudstyvs værste mareridt, samlet i én smart enhed!

Green:ID forhandler nu en ny generation af sikkerheds projektører.

Night Watcher er navnet på den seneste produktserie af LED projektører, som følger bevægelser og sender lyset der hen hvor der sker noget. Brugt som indbruds forebyggende belysning, får tyven altså ikke fred bare ved at stille sig i skyggen. Projektøren følger ham simpelt hen og kameraet følger med, så der fanges flest mulige billeder af ham.

Enheden har et farvekamera i HD opløsning (720p) og følger bevægelser i op til 210 grader via 3 IR sensorer. Kameraet optager på SD kort, straks der registreres bevægelse og projektøren tændes. Via App. til både Android og IOS kan der sendes alarmer til smartphones og man kan så se hvad kameraet ser. Night Watcher kobles trådløst til dit WiFi netværk og straks er der live video på din tablet, computer eller telefon.

Faktisk er der også indbygget mikrofon og højtaler i enheden, som dermed kan både optage lyd mens kameraet kører og sættes til at afspille f.eks en indtalt advarsel, når sensorerne registrerer bevægelse.

Projektøren er en kraftig 11W LED som let oplyser sensorenes rækkevidde på 15 meter og sikrer at kamerabillederne bliver lyse og brugbare. Det hele er samlet i et kompakt og robust IP55 tæt design, som både er let at installere og som kræver minimum af vedligehold. Den "intelligente" enhed kan indstilles i 3 modes og har her et utal af instillingsmuligheder, som selvfølgelig er lette at betjene og forstå.

NightWatcher kan også bruges indendørs i et sommerhus, på byggepladser eller mange andre steder, hvor der er brug for ekstra sikkerhed. Night Watcher er en indbrudstyvs værste mareridt, samlet i én smart enhed!

Se Night Watcher på vøres hjemmeside og læs mere om hvad den kan: www.green-id.dk

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere