Event

Sikkerhed på elforsyningsanlæg – kursus for arbejdsledere

DANSK ENERGI

www.danskenergi.dk/kurser

  • kurser@danskenergi.dk
  • +45 35300400
  • Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 27.01.2020
Start tidspunkt:
Sted: Kolding
Tilmeld  

Et sikkert arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt for mange medarbejdere, så vi har tilrettelagt et kursus for dig, der planlægger og iværksætter opgaver som arbejdsleder i henhold til ’Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg’.

Myndighedernes regler for sikkerhed på transformerstationer, kabelanlæg, kabelskabe og andre elforsyningsanlæg er for nylig blevet formuleret på en ny måde.

Risikovurdering, arbejdsprocedurer og planlægning er nøgleord i den nye regulering.

Et sikkert arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt for mange medarbejdere, så vi har tilrettelagt et kursus for dig, der planlægger og iværksætter opgaver som arbejdsleder i henhold til ’Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg’. Det er denne bekendtgørelse, der har afløst Stærkstrømsbekendtgørelsen Afsnit 5.

Kurset er også relevant for ingeniører, montører og andre arbejdsledere, som udfører opgaver i elforsyningsnettet i forhold til Arbejdsmiljøloven.

På kurset gennemgår vi bestemmelserne i den nye bekendtgørelse, ligesom vi kigger på den instruktionspligt, arbejdsledere har ifølge Arbejdsmiljøloven. For at få stoffet ind under huden, krydrer vi dagen med en række praktiske opgaver.

Målgruppe: Elsektorens medarbejdere, der udfører eller skal til at udføre opgaver som arbejdsledere på elforsyningsanlæg.

Tags: DANSK ENERGI

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere