24.10.2018  |  EL  |  Sikring

Sikkerhedsmessen Sectech afholdes til november

Den skandinaviske sikkerhedsmesse Sectech finder i år sted primo november i København.

Sikkerhedsmessen Sectech har i ni år turneret rundt mellem Stockholm, Oslo og København og foregår i år den 7.-8. november i Bella Center i København.

Messen kommer til at have sit hidtil største seminarprogram med 16 forskellige punkter og har ’AI og perimetetersikring’ som overordnet tema på førstedagen samt ’Sikkerhed, IoT og smarte byer - hvad er sikkerhedsbranchens rolle?’ som tema på messens anden dag.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Brand og sikring på nyt markant hotel i København

Hver gang messen afholdes i Danmark er der omtrent 40 udstillere, herunder en række af leverandører af sikringsløsninger inden for låse- og adgangskontrol, videoovervågning, alarmer, overvågning og vagtløsninger.

”Sectech afspejler virkeligheden og fortæller de besøgende, hvordan og i hvilket omfang sikkerhedsindustriens teknologi- og servicebaserede løsninger er i stand til at beskytte erhvervsliv, statslige og kommunale institutioner samt offentlige steder”, siger CEO Lennart Alexandrie fra AR Media International, der arrangerer Sectech. Han fortsætter:

”Men det er også vigtigt at se, hvordan sikkerhedsteknologien kan interagere med andre typer af tekniske systemer, for eksempel inden for ejendomsadministration og automatisering. Messen vil give de besøgende et præcist billede af, hvad sikkerhedsbranchen er i stand til at levere i dette efterår 2018”.

Læs også: Nyt samarbejde om perimetersikring

Blandt udstillerne vil for eksempel Hikvision, Milestone, Axis, Bosch, Sony, Vanderbilt, Assa Abloy, UTC, Vivotek og G4S være at finde.

Der er gratis adgang til selve messen, og de tilknyttede seminarer. Yderligere oplysninger samt forhåndstilmelding sker på www.sectech.nu.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere