20.09.2022  |  EL  |  El-materiel

Sikkert kabelarbejde med nye ledningsforbindere og beskyttelseskapper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med PRC ledningsforbindere og beskyttelseskapper kan kablingsarbejde til superkonstruktioner og strukturelle tilpasninger udføres pålideligt.

Med PRC ledningsforbindere og beskyttelseskapper kan kablingsarbejde til superkonstruktioner og strukturelle tilpasninger udføres pålideligt.

PRC SPLK ledningsforbindere fra Phoenix Contact er særligt egnede til enkle forlængelser og reparation af linjer og kabler. Patenteret låseteknologi forebygger åbning af huset ved et uheld. PRC TERM beskyttelseskapper beskytter åbne kabelender mod snavs og fugt.

De nye ledningsforbindere og beskyttelseskapper understøtter det eksisterende PRC 35 installationssystem. Komponentstik, koblingsstik og fieldstik muliggør et utal af tilslutningsløsninger til praktisk taget enhver applikation som et komponentstik eller til power distribution. UV- og salt- og vandresistent plast og IP67 kapslingsklasse sikrer, at PRC installationssystemet er egnet til udendørs brug.

Læs mere om installationsstik i serien PRC

Læs mere om ledningsforbindere og beskyttelseskapper

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere