30.11.2018  |  EL  |  El-materiel

Sikringsklemmer op til 1000 V

Indhold fra partner Hvad er dette?

Takket være de nye UK-sikringsklemmer med vippearm er det altid muligt at få den korrekte sikringsholder til forskellige applikationer hos Phoenix Contact.

Takket være de nye UK-sikringsklemmer med vippearm er det altid muligt at få den korrekte sikringsholder til forskellige applikationer hos Phoenix Contact. Med 32 A og en tabseffekt på op til 4 Watt er de ideelle til krævende standardapplikationer og i solcellesystemer med 1000 V DC.

Hurtig identifikation af udløste sikringer er mulig ved hjælp af LED-statusvisningen og muligheden for tydelig opmærkning. Sikringsindsatsene er let tilgængelige, og kan dermed nemt udskiftes. Potentialefordeling eller -samling sker nemt ved hjælp af indlægsbroer. Valgfri anvendelse af afstandsholdere sikrer bedre afledning af varme.

Programmet indeholder også sikringsindsatse i henhold til IEC og UL. Sikringsklemmerne fås op til et tværsnit på 25 mm².

Læs mere om sikringsklemmer
 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere