30.11.2018  |  EL  |  El-materiel

Sikringsklemmer op til 1000 V

Indhold fra partner Hvad er dette?

Takket være de nye UK-sikringsklemmer med vippearm er det altid muligt at få den korrekte sikringsholder til forskellige applikationer hos Phoenix Contact.

Takket være de nye UK-sikringsklemmer med vippearm er det altid muligt at få den korrekte sikringsholder til forskellige applikationer hos Phoenix Contact. Med 32 A og en tabseffekt på op til 4 Watt er de ideelle til krævende standardapplikationer og i solcellesystemer med 1000 V DC.

Hurtig identifikation af udløste sikringer er mulig ved hjælp af LED-statusvisningen og muligheden for tydelig opmærkning. Sikringsindsatsene er let tilgængelige, og kan dermed nemt udskiftes. Potentialefordeling eller -samling sker nemt ved hjælp af indlægsbroer. Valgfri anvendelse af afstandsholdere sikrer bedre afledning af varme.

Programmet indeholder også sikringsindsatse i henhold til IEC og UL. Sikringsklemmerne fås op til et tværsnit på 25 mm².

Læs mere om sikringsklemmer
 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere