02.12.2022  |  EL  |  El-materiel

Single Pair Ethernet – hvornår får det sit store gennembrud?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når det vedrører moderne industriel kommunikationsteknologi, er der ingen vej udenom trenden Single Pair Ethernet – forkortet SPE.

Kompakte stikmønstre

Når det vedrører moderne industriel kommunikationsteknologi, er der ingen vej udenom trenden Single Pair Ethernet – forkortet SPE. De første komponenter, inklusiv stik, kabler og PHY’er, har været tilgængelige nogle måneder. Komponentproducenter er nu i stand til at designe de første prototyper for end-to-end Ethernetbaseret kommunikation og gør det meget anvendte slogan ”From sensor to the cloud” til en realitet.

Fremtiden er også spændende, når det kommer til standardisering af stik. I alt er der for tiden 6 forskellige standarder for SPE stik (IEC 63171) – den syvende er allerede ved at blive lavet. Vil der i fremtiden blot være en type SPE stik? Og hvilke standarder vil ellers være bedst egnede til specifikke applikationer? Brugerorganisationer som PNO og ODVA, som arbejder meget intenst på emnet SPE vil have meget at sige her. Kun tiden vil vise, hvordan og hvor det populære slogan “From sensor to the cloud“ virkelig vil være sandt.

Vil du læse hele artiklen i sin fulde længde? Så kan du downloade den i pdf-format nedenfor  - i artiklen finder du også links til vareprøver og brochuremateriale.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere