16.02.2018  |  EL  |  Branchen

Skærp din faglighed med ny viden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er frisk faglig inspiration til et nyt år, når Lemvigh-Müller igen tilbyder et stort udvalg af kurser inden for bl.a. el, vvs, industri, lovstof og projektledelse.

Udviklingen drøner derudad inden for stort set alle brancher og job. Ny teknologi og nye produkter, smartere måder at udføre arbejdet på, ændrede standarder og lovgivning samt bedre værktøjer til ledelse. Der er nok at holde styr på.

Få inspiration
Uanset hvad: Vil du holde dig skarp og lære helt nyt eller forblive opdateret, finder du inspiration i den seneste brochure fra Danmarks største stål- og teknikgrossist.

Fra den interaktive brochure kan du få adgang til info om mere end 200 kurser med meget forskelligt indhold inden for el- og vvs-faget, sikringsbranchen og industrien.

Fra Lemvigh-Müllers hjemmeside kan du herefter nemt tilmelde dig det kursus, du finder interessant.

Nye kurser
Projektchef Sven Vestergaard fortæller om udbuddet i 2018: ”Vi har som altid et stort udvalg af både teori og praksis på mange niveauer, fra introkurser til certificeringer, der er noget for enhver. I år er det især inden for industri, at vi har interessante nyheder, for eksempel et tredages SCADA-kursus for systemkonstruktører”.

Lemvigh-Müller har kursussteder i hele landet – bl.a.: Herlev, Kolding, Aarhus, Randers og Aalborg.

Find inspiration i brochuren

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.   Få dine varer fra dag til dag Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere