19.04.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Skal du have den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterårets kurser er klar. Vi forventer rift om pladserne på grund af mange aflyste kurser grundet Corona-pandemien.

Corona-pandemien har hersket hårdt igen her i foråret, og det har desværre betydet mange aflyste kurser. Men til efteråret forventer alle, at pandemien er under kontrol, så vi igen kan afholde fysiske kurser. Det ser vi virkelig meget frem til, og det er vi sikre på, at I også gør.

Der bliver formentlig rift om pladserne på grund af de mange aflysninger, så det er en god idé at tilmelde dig allerede nu, hvis du vil være sikker på, at der er plads på det kursus, du ønsker.


Tilmelding

Læs mere, og tilmeld dig arbejdsmiljøuddannelsen her.

Vi glæder os til at se dig.


Vi tilbyder også suppleringskurser og online kurser

Husk, at vi også tilbyder mangle andre kurser. Det gælder både suppleringskurser til kompetenceudvikling og forskellige meget aktuelle online kurser.

Læs mere her.
 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller på mail info@avidenz.dk

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere