08.11.2022  |  EL  |  Branchen

Skal du have den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Og vil du have en uddannelse, der er praktisk orienteret med eksempler fra hverdagen i forskellige virksomheder? Så kan vi glæde dig med, at vi er færdige med at planlægge de arbejdsmiljøuddannelser, vi udbyder på hold i første halvdel af 2023.

De undervisere, du bliver mødt af, er også arbejdsmiljøkonsulenter med stor praktisk erfaring. Dermed er de i stand til at benytte mange eksempler og cases baseret på virkelige hændelser fra dagligdagen i forskellige virksomheder, hvilket er med til at gøre uddannelsen så virkelighedsnær og praktisk funderet som muligt.
 

Se herunder, hvornår der er et kursus i nærheden af dig:

  • Den 8. - 9. marts og den 29. marts i Aalborg
  • Den 14. - 15. marts og den 12. april i Skanderborg
  • Den 25. - 26. april og den 24. maj i Ringsted
  • Den 9. - 10. maj og den 1. juni i Kolding


Vi håber, der er et tidspunkt, der også passer dig og din virksomhed. Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Læs mere, og tilmeld dig arbejdsmiljøuddannelsen her.

Vil du være sikker på at få en plads, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da der plejer at være rift om pladserne.


Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller andet på telefon 66 17 34 55 eller på mail info@avidenz.dk.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere