02.05.2022  |  EL  |  Branchen

Skal du have den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i år?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Og vil du have en uddannelse, der er praktisk orienteret med eksempler fra hverdagen i forskellige virksomheder? Så kan vi glæde dig med, at vi er færdige med at planlægge de arbejdsmiljøuddannelser, vi tilbyder i efteråret.

Vi lægger stor vægt på at gøre uddannelsen så virkelighedsnær og praktisk funderet som muligt, da det er med til at gøre indholdet mere levende og spændende. Derfor benytter vores undervisere mange eksempler og cases baseret på virkelige hændelser fra hverdagen i forskellige virksomheder. Det har de gode muligheder for, da de allesammen også er erfarne konsulenter, som kommer rundt i mange virksomheder. 
 

Se planen, og hvornår der er et kursus i nærheden af dig herunder:

 • Den 27. – 28. september og den 26. oktober i Viborg
   
 • Den 11. – 12. oktober og den 2. november i Greve
   
 • Den 8. – 9. november og den 29. november i Skanderborg
   
 • Den 15. – 16. november og den 6. december i Slagelse
   
 • Den 22. - 23. november og den 13. december i Ejby (Fyn)


Læs mere, og tilmeld dig via linket her.

Vi håber, der er et tidspunkt, der også passer dig og din virksomhed.

Vil du være sikker på at få en plads, anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da der plejer at være rift om pladserne.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere