26.06.2019  |  EL  |  Byggeri

Skal du med i certificeringsklubben i efteråret?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nohrcon tilbyder flere forskellige kursusforløb med afsluttende certificering, så du bedre kan dokumentere dine kompetencer. Se alle mulighederne inden for entrepriseret, udbudsret, projekteringsledelse og projektledelse i bygge- og anlægsbranchen.

Nohrcons målrettede uddannelsesforløb henvender sig til alle professionelle ikke-jurister, som har behov for grundig indsigt i de kontraktregler, der er relateret til byggeri, anlæg og/eller offentligt indkøb, samt styringen af selve projekterne.

Certificeringsforløbene sikrer dig som ansat eller arbejdsgiver i forhold til, at du kan dokumentere dine kompetencer, og vise over for både kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top qua den vigtige indsigt og viden, du opnår på kurserne - det er ikke kun godt for dig selv, men også din virksomhed, og samfundet som helhed.

Læs nærmere om mulighederne på Nohrcons hjemmeside:

CERTIFICERING I UDBUDSRET

CERTIFICERING I UDBUDSRET FOR FORSYNINGSSEKTOREN

CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 & ABR 18 - BYGHERRE & RÅDGIVER

CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 & ABR 18 – ENTREPRENØR & UNDERLEVERANDØR

CERTIFICERING I PROJEKTERINGSLEDELSE

BYGGERIETS PROJEKTLEDERUDDANNELSE - med mulighed for IPMA®Certificering
 

Se alle kommende kurser, konferencer og studieture på: www.nohrcon.dk

- Vi afholder arrangementer inden for Byggeri - herunder Skolebyggeri og Sundhedsbyggeri, Infrastruktur & Anlæg, Udbud, og Personlig udvikling.

Tags: Nohrcon ApS

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere