18.09.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Skal du nå at tage et suppleringskursus inden for arbejdsmiljø i 2018?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ved at være sidste chance, hvis du vil nå at tage et suppleringskursus til kompetenceudvikling i 2018. Se hvilke kurser, vi har ledige pladser på her.

Er du medlem af din virksomheds arbejdsmiljøorganisation og har behov for suppleringskurser til den lovpligtige kompetenceudviklingsplan, eller ønsker du blot at tilføre ny viden i virksomheden inden for arbejdsmiljø og sikkerhed?

Vi har flere kurser at vælge imellem, men vil du nå at have kurset i 2018, så er det ved at være tiden at blive tilmeldt.

Vi har ledige pladser på følgende kurser:
 

Bliv sagkyndig i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler


CE-mærkning


Bliv ajourført på arbejdsmiljøet


Kontakt Avidenz

Kontakt os på tlf. 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere