02.10.2017  |  EL  |  El-materiel

Skal du renovere dine installationer? Tænk LK IHC® Wireless ind i løsningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom du bor i en ældre bolig, kan du sagtens renovere dine eksisterende elinstallationer, så de bliver mere funktionelle og intelligente.

Du har den fordel, at du kan lave enkeltrumsløsninger, og altså opgradere et rum ad gangen, når det passer dig og din privatøkonomi.

Kablingen forbliver – kontakterne gøres intelligente
Når du renoverer med LK IHC®, er det særligt kontaktløsninger, der er i fokus. I behøver altså ikke rode med kablerne i væggene. I stedet bliver løsninger som trådløse kontakter, bevægelsessensorer, forprogrammerede lysscenarier, lysdæmpning, fjernbetjening og meget andet tænkt ind.

Se IHC® Wireless løsningerne her

Opgrader hvis det passer dig
De fleste af løsningerne til IHC renovation kan udvides med IHC Control®. Dermed er det ikke kun nu og her dine intelligente løsninger giver mening – de kan også udvides fremadrettet, så du hele tiden kan forny din bolig.

Læs mere om IHC® Wireless

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere