03.02.2022  |  EL  |  El-materiel

Skru op for vinterhumøret med Niko Home Control

Indhold fra partner Hvad er dette?

Komfort, bekvemmelighed og fleksibilitet i forbindelse med smart home systemet Niko Home Control. Med den intuitive betjeningsskærm Niko Digital black kan du betjene op til 12 forskellige enheder eller scenarier.

Vi går mod lysere tider, men februar er stadig kold, mørk og lidt hård at komme igennem. Den gode nyhed er, at Niko Home Control kan hjælpe dig og dine kunder lettere gennem vinteren.

1. Start dagen blidt

Lad Niko Home Control gøre det nemmere at komme ud af fjerene om morgenen. Du kan blive vækket af din yndlingsmusik og et blødt, varmt lys, i stedet for en barsk alarmtone. Nyd også at træde ud på badeværelset, hvor den intelligente termostat har varmet gulvet op.

2. Bring sollyset ind i dit hjem

Selvom det bliver tidligt mørkt, kan du genskabe dagslyset i din stue om eftermiddagen. Med Niko Digital black kan du aktivere et forudindstillet scenarie og belysning med en enkelt håndbevægelse eller via stemmestyring.

3. Skab god luftkvalitet

Frisk luft er vigtigt for vores velbefindende, og i denne tid, hvor vi befinder os mere inden døre, kan du optimere ventilationen i din bolig. Med Niko Digital black kan du overvåge, hvor sund luften er i dit hjem og hurtigt justere ventilationsniveauet i et eller flere rum.

Læs mere om Niko Digital blacks mange fordele

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere