12.03.2012

Skybrudssikring på programmet ved dansk kloak-event

De seneste års voldsomme regnskyl betyder, at man i år ved Danske Kloakmestres Fag- og Indkøbsmesse i Brædstrup retter fokus mod skybrudssikring. Messen foregår i slutningen af marts, og her vil der blandt andet blive sat fokus på løsninger til håndtering af store regnmængder.

Når Danske Kloakmestres Fag -og Indkøbsmesse løber af stablen i slutningen af marts i Brædstrup, vil der foruden DM i kloakarbejde også blive vist en række nyheder til de danske kloakmestre.  

De seneste års voldsomme regnskyl har nemlig sat fokus på løsninger til håndtering af store regnmængder. Wavin og Grundfos er hovedsponsorer for årets messe, og her vil de blandt andet vise nye produkter frem, som skal gøre det mere sikkert for danskerne at komme helskindet igennem større skybrud.

Wavin præsenterer i den forbindelse en helt ny generation af olieudskillere med bypass-systemer på messen, der netop udmærker sig ved at kunne håndtere regn i store mængder. Desuden bliver der mulighed for at se nærmere på systemer til infiltration af regnvand og serien af Wavin-brønde med fleksible muffer. 

Hos Grundfos fungerer de færdigmonterede pumpebrøndes kontraventil som garant for, at spildevand ikke presses ind i husene, når det offentlige kloaknet ikke kan klare de store mængder regn. På messen præsenterer Grundfos en ny serie af dræn- og spildevandspumper op til 4 kW. Det er pumper med Autoadapt-motormodul, som giver kloakmesteren økonomiske fordele. 

Se og hør mere om de nye initiativer på Danske Kloakmestres Fag -og Indkøbsmesse, som løber af stablen i Brædstrup den 29. og 30. marts.

- OWG

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere