23.04.2019  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Slip for det kedelige arbejde, når du renoverer gulvvarme – indreguleringen!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved renovering af gulvvarme støder mange installatører på et velkendt problem; nemlig at længden på gulvvarmeslangerne ikke er noteret. Og hvad gør man så? COMFORT IP gulvvarmestyringen fra Pettinaroli sørger selv for indreguleringen, så du ikke behøver bøvle med at finde slangelængderne.

Hvor lang er slangen?

Du har sikkert prøvet at komme ud til et gammelt gulvvarmesystem, hvor længden på gulvvarmeslangerne ikke er noteret. Så skal du bruge tid på at sikre det rigtige flow i kredsene, når du har installeret den nye gulvvarmestyring. Men hvis du vælger det modulerende styresystem, Pettinaroli COMFORT IP, behøver du ikke bruge tid på at sikre det rigtige flow. Gulvvarmestyringen sørger nemlig selv for den nødvendige indregulering af gulvvarmekredsene. Derfor sparer du en masse tid, som du i stedet kan bruge på andre opgaver.

Sådan virker et modulerende system

Manuel indregulering af manifold kræver en nøjagtig beregning, som gør det til en besværlig og tidskrævende opgave. Fx tager det gennemsnitligt 26 minutter at indregulere et system med 5 kredse.

Det modulerende system arbejder ud fra præmissen om lastfordeling. Det betyder, at hvis flere rum kalder på varme samtidig, vil styreboksen fordele de enkelte tidsintervaller for at få så få overlap som muligt. Ved traditionelle gulvvarmesystemer vil systemet åbne for varmen i alle rum med varmebehov på én gang. Det giver to ulemper: Der vil være et behov for indregulering af hele systemet, samtidig med at det kræver et stort flow i systemet for at alle rum kan forsynes med varme samtidigt.

COMFORT IP er et eksempel på et modulerende gulvvarmesystem, som betyder, at du ikke skal bruge tid på at indregulere de enkelte kredse – en stor fordel, hvis du skal skifte gulvvarmestyring og slangelængderne er ukendte!

Mød os på VVS’19 i Odense Congress Center 8.-10. maj på stand C-4327!

Pettinaroli A/S

Mandal Allé 21

5500  Middelfart

info@pettinaroli.dk · www.pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere