16.08.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Slut med at eje: Stor installationsvirksomhed lejer alt værktøj

Teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen går nye veje når det kommer til montørernes værktøj. Fremover skal det hele lejes igennem leverandøren Solar. Det skaber fordele for kunder, medarbejdere og produktiviteten.

Hos Kemp & Lauritzen er det slut med at have værktøj på lager. I samarbejde med Solar og Nethire bliver værktøjet i stedet stillet til rådighed via en app på telefonen, hvor montøren kan leje det grej, der skal bruges.

Det er først og fremmest en fordel for kunderne, lyder det fra Kemp & Lauritzen. 

"Den her aftale betyder, at vi kan bruge vores tid og evner klogere ude hos vores kunder. Vi sparer vores medarbejdere for en masse spildtid, når der skal skaffes nyt værktøj, og når værktøjet går i stykker. Og det er en kæmpe fordel for vores kunder, der får mere værdi ud af vores teknikere", siger René Lund Rasmussen, direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen.

Læs også: Teknik-kæmpe vender underskud til overskud 

Fremover får alle montører udleveret en værktøjskasse og en boremaskine af transport- og servicevirksomheden Solar. Resten skal lejes via appen.

Formålet er øget produktivitet og bedre udnyttelse af ressourcer forklarer Solar, der står bag aftalen.

"I en tid, hvor det er svært at finde kvalificeret arbejdskraft, handler det om at få mere ud af dem, som er der. De skal ikke arbejde mere eller hurtigere, men derimod smartere. Digitale løsninger og logistik er Solars speciale. Derfor giver det god mening at lade os stå for det praktiske, så montøren kan prioritere sin tid på opgaver hos kunderne", siger Søren Sørensen, regionsdirektør i Solar.

Aftalen starter på Sjælland og bliver så rullet ud til resten af landet i løbet af et halvt år. 

- JJK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere