21.04.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Små varmtvandsbeholdere til sommerhuset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommeren er lige om hjørnet, og der er rigtig mange danskere, der i år holder ferie i sommerhus. Overvejer du at give sommerhuset en opgradering, inden sæsonen starter? Så er en ny vandvarmer et rigtig godt sted at starte. 

Når sommerhus- og kolonihaveejerne rykker ud og skal til at nyde sæsonen i deres huse, kan det være forbundet med det helt store kolde gys, når hele familien skal i bad. Få en god start på sæsonen med METRO THERMs elvandvarmere, der leverer masser af varmt vand i et kompakt og tidssvarende design.

Klik HER for at læse mere om vores små varmtvandsbeholdere til sommerhuse, og hvor nemt det er at skifte til en ny model.
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere