22.05.2020  |  EL  |  El-materiel

Smal beskyttelse til sensitive målinger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Programmet af overspændingsbeskyttelseskomponenter fra Phoenix Contact, TERMITRAB complete, er blevet udvidet med den nye TTC-6P-4 beskyttelsesenhed til følsomme 4-leder målinger.

Programmet af overspændingsbeskyttelseskomponenter fra Phoenix Contact, TERMITRAB complete, er blevet udvidet med den nye TTC-6P-4 beskyttelsesenhed til følsomme 4-leder målinger.

Med en bredde på blot 6 mm beskyttes fire signalledninger mod overspændinger. De nye produkter med det beskyttende 4-leder kredsløb kan for eksempel anvendes til meget præcise temperatur- og vægtmålinger, hvor de målte værdier ikke må forfalskes af ledningerne.

Takket være den optiske overvågning kan beskyttelsesenheden enkelt og uden yderligere fortrådning eller programmering integreres i fjernsignaleringskoncepter. Den modulære konstruktion med beskyttelsesstik og grunddel muliggør hurtig udskiftning uden værktøj i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde. Under udskiftning påvirkes målesignalet ikke. Beskyttelseskomponenten fås med Push-in- eller skruetilslutningsteknologi. TERMITRAB complete er produktfamilien fra Phoenix Contact, som har de smalleste overspændingsbeskyttelseskomponenter til måle-, styrings- og kontrolteknologi.

Mere om overspændingsbeskyttelse

Se Highlights 2020

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere