19.10.2018  |  EL  |  El-materiel

Smal overspændingsbeskyttelse til I/O’er og styringer

Indhold fra partner Hvad er dette?

De kun 6 mm smalle, stikbare apparatbeskyttelsesenheder Termitrab complete Type 3 fra Phoenix Contact, beskytter 24 V strømforsyninger på apparater imod overspændinger.

De kun 6 mm smalle, stikbare apparatbeskyttelsesenheder Termitrab complete Type 3 fra Phoenix Contact, beskytter 24 V strømforsyninger på apparater imod overspændinger.

For eksempel kan der nemt bygges potentialfordelinger bestående af rækkeklemmer fra CLIPLINE complete-programmet og de elektroniske PTCB-sikringer. Til overspændingsbeskyttelse benyttes produktet fra Termitrab complete programmet, da den har samme kontur og er designet til apparatbeskyttelse. Den diodeteknologi, der er anvendt, yder beskyttelse af høj kvalitet til følsom elektronik.

I tilfælde af en overbelastning udskiftes beskyttelsesstikket helt enkelt – uden indgreb i installationen. Beskyttelsesenhederne TTC-6P-T3-24DC fås valgfrit med Push-in tilslutningsteknologi eller skruetilslutning.

Læs mere om overspændingsbeskyttelse til MSR-teknikken.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere