22.05.2020  |  EL  |  El-materiel

Smart Camera Box til videoovervågning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smart Camera Box fra Phoenix Contact forbinder PoE kamera enheder med Ethernet netværk. Det er en komplet løsning med switch, PoE strømforsyning og overspændingsbeskyttelse, så IP-kameraer kan tilsluttes til en videoserver.

Smart Camera Box fra Phoenix Contact forbinder PoE kamera enheder med Ethernet netværk. Det er en komplet løsning med switch, PoE strømforsyning og overspændingsbeskyttelse, så IP-kameraer kan tilsluttes til en videoserver. Samtidig erstatter denne alt-i-en komponent modulære styretavleløsninger. Det sparer en masse tid under planlægning og installation.

Med denne løsning er det ikke nødvendigt med konstruktion af kabinetter, indkøb og montage. Uanset om det er til splejsning af lysledere, der beskytter elektronik mod overspændinger, eller om det er til styring af Power over Ethernet porte – alle de funktioner, der er nødvendige for videosystemet, er inkluderet. Med sit kompakte design og en integreret montageadapter til væg- og mastemontage kan Smart Camera Box monteres hurtigt og sikkert af en enkelt person.

Mere om Smart Camera Box

Se Highlights 2020

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere