01.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Smart designafløb til brusenichen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Drømmer du om en bruseniche, hvor afløbet er næsten usynligt? Nu gør VVS-producenten Geberit det muligt med den populære CleanLine afløbsrende til fliser!

Afløbsrender i flot design er blevet en standard i det moderne badeværelse. Nu fås den populære CleanLine afløbsrende også i en variant, som kan integreres i fliserne i brusenichen.

- Det eneste der er synligt er en smal rustfri kant. Resten af afløbsrenden er integreret i fliserne på gulvet, siger Nils Overgaard, produktchef hos Geberit.

Geberit CleanLine skaber ikke bare et flot badeværelse – afløbsrenden er også let at holde ren. Overdelen er let at tage af ved rengøring, og vandlåsen i afløbsrenden er uden skarpe kanter, hvilket gør at snavs har svært ved at sætte sig fast. I afløbsrenden findes en hårsi, som kan fjernes og skylles på ingen tid. Selve konstruktionen monteres i gulvet og tilsluttes afløbet. Den beklædes efterfølgende med de ønskede fliser, hvilket giver en næste usynlig afløbsrende.

Geberit CleanLine kan placeres helt ind til væggen eller i midten af brusenichen. Den er let at installere takket være tætningsmembranen, der er integreret i produktet, hvilket mindsker risikoen for lækage betydeligt.

Udgaven til fliser fås i længden 188 mm, men vælger man at installere en CleanLine i rustfri, kan længden tilpasses efter størrelsen på brusenichen.

Geberit CleanLine til fliser er på markedet nu.

Tags: Geberit A/S

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere