10.11.2020  |  EL  |  Intelligente installationer

Smarte bygninger tænker på klimaet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sådan lyder overskriften på kampagnen fra VELTEK og TEKNIQ, som sætter fokus på det store grønne potentiale, tekniske installationer har. Niko Home Control er et boligautomatiseringssystem som bidrager til en grønnere fremtid.

Smarte bygninger tænker på klimaet 

Sådan lyder overskriften på kampagnen fra VELTEK og TEKNIQ, som sætter fokus på det store grønne potentiale, tekniske installationer har.

Niko Home Control er et boligautomatiseringssystem, som gør hverdagen nemmere for dine kunder, og som samtidig bidrager til en grønnere fremtid. 

Intelligent styring og energirenovering kan reducere store mængder af CO2-udledningen. 40 pct. af danskernes energiforbrug og 20 pct. af CO2-udledningen kommer fra bygninger.

Hver gang du installerer boligautomatiseringssystemet, Niko Home Control, tager du et skridt mod en grønnere fremtid. 

Vi tænker på klimaet – og det skal vores bygninger også!

Læs mere

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Sint-Niklaas, Belgien, der udvikler og producerer kontaktmateriel, lysstyring og boligautomatisering. Vores løsninger minimerer energiforbruget og giver øget brugerkomfort. Niko Group beskæftiger mere end 700 medarbejdere i 10 lande. Niko Nordic i Sønderborg er kompetencecen…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere