07.04.2021  |  EL  |  Energi

Smarte energimålere skal gøre Region Hovedstaden grønnere

Region Hovedstaden vil reducere 70 procent af regionens CO2-udledning frem mod 2025, og det skal Kemp & Lauritzen og Vitani nu hjælpe regionen med.

Smarte internetopkoblede energimålere i alle Region Hovedstadens ejendomme skal give et overblik over, hvor og hvordan regionen kan spare på energiudledningen fremover. Heine Knudsen, der er enhedschef i Energi og Miljø hos Region Hovedstaden, siger, at regionen arbejder på at blive mere datadreven. Derfor indgår Region Hovedstaden nu i et energieffektiviseringsprojekt med Kemp & Lauritzen og Vitani til 1,1 milliarder kroner, som løber frem til 2025.

Hos Kemp & Lauritzen ser de frem til opgaven.

”Vi glæder os til at give Region Hovedstaden et bedre overblik over deres bygningers energiforbrug, og styrke deres databaserede energiledelse. Det overblik kommer til at sætte regionen i stand til at se, hvad de bruger deres energi til, og hvordan de kan spare på den og dermed nå deres politiske mål om at reducere deres energiudledning”, siger Esben Leth Jacobsen, der er afdelingsleder for ESCO i Kemp & Lauritzen.

Også Vitani deler glæden over den kommende opgave.

”Vi er glade for at være blevet valgt som samarbejdspartner til et så ambitiøst projekt, som kan skabe en betydelig effekt i den grønne omstilling. Vi ser frem til at arbejde med nye og innovative datadrevne samarbejdsmodeller de næste mange år”, siger Rasmus Pedersen, der er partner i Vitani. 

Aftalen dækker over regionens 750 ejendomme, der er fordelt på mere end to millioner m2.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere